Verbeter uw lasprocessen,
verlaag de kosten en
bespaar tijd met het
brede assortiment aan
beschermgasmengsels
van Messer

Met de ternaire
gassen van Messer
bespaart u

tijd

20% sneller lassen

werk

tot 90% minder herwerken dankzij een hogere kwaliteit en lassen met een lager slakkenniveau

geld

competitieve prijzen en aanzienlijk lagere productiekosten

Wilt u meer weten over de ternaire mengsels van Messer voor de lasindustrie?

In onze lasbrochure ontdekt u alles over de drievoudige besparingen die wij mogelijk maken, ons breed assortiment aan mengsels en onze innovatieve werkwijze.

Onze experts komen graag langs om u een gratis demo te geven.

U kan de ternaire gasmengsels van Messer ontdekken en ze zelf testen om te weten te komen hoe ze uw lasproces ten goede komen. Een van de lasexperts van Messer geeft u uitstekende lasadviezen, terwijl een van de vertegenwoordigers van Messer al uw resterende vragen zal beantwoorden.

4 redenen om met Messer samen te werken

1. Verlaag de
totale kosten

Krijg uw ternaire gassen tegen concurrerende prijzen en verhoog uw kostenefficiëntie. Tegelijkertijd optimaliseert u de kwaliteit van uw lasproces en eindproduct.

2. Transparant
voorraadbeheer

Vergemakkelijk uw administratie, voorspel kosten en krijg een duidelijk voorraadoverzicht dankzij het transparante en geautomatiseerde voorraadbeheer van Messer.

3. Messer’s
E-services

Verspil geen tijd met ingewikkelde bestelprocedures en focus op wat er echt toe doet dankzij onze gebruiksvriendelijke en eenvoudige elektronische diensten.

4. Professionele
ondersteuning

Omdat Messer een grondig inzicht heeft in uw business en zijn sectorspecifieke behoeften, bieden wij een innoverende aanpak aan op basis van jarenlange ervaring.

De ternaire mengsels van Messer:
triple savers van de hoogste kwaliteit

Behoud uw marktpositie met slimme investeringen die het hele productieproces economischer maken

Messer biedt deskundig advies om een naadloze overgang en integratie te verzekeren. We beantwoorden al uw vragen snel, persoonlijk en individueel, op locatie. Ons team voor lassen staat garant voor deskundig advies, technische training en een winstgevendheidsanalyse voor een snellere en efficiëntere productie. We controleren elke stap in het proces om ervoor te zorgen dat de definitieve goederen op het juiste moment aan de juiste persoon worden geleverd.

Download de brochure over de ternaire mengsels van Messer voor de lasindustrie

Ontdek hoe u tijd, werk en geld kan besparen

Krijg uw gratis lasdemo

Onze experts komen graag langs